A Nyx Kozmetikumokról egy gyors áttekintés


A Nyx kozmetikumok arc-, szem- és ajkakészítményeket árulnak

A kozmetikumok esetében a fogyasztóknál a legfontosabb szempont az az, hogy egy megfizethető terméket kapjanak, ami cserébe megfelel az elvárásainak. A Nyx Cosmetics eleget tesz ezeknek. A cég több száz szépségápolási termékkel büszkélkedhet, amelyek elérhetőek egészen a körmöktől kezdve az ajkakig. A Nyx híres a minőségről, drogériás árkategórián belül.

A vállalat háttere és története

Gyors kutatás után rá leteh jönni, hogy a céget Toni Ko, egy  dél-koreai bevándorló alapította. 1999-ben, 25 évesen alapította a Nyx Cosmetics-et Los Angelesben, ahol a szüleivel élt. Az éjszaka görög istennője után nevezte el a céget, mert ez a név szórakoztató és titokzatos. Megvásárolta a cég munkaterületét a szüleitől kölcsönkért pénzből, majd azt 2014-ben eladta a L’Orealnak.

A Dél-Koreában született Toni Ko 13 éves korában költözött családjával Kaliforniába. Nagyon sikeres üzlete volt, ami meglehetősen lenyűgöző, különösen mivel kezdetben csak szakembereknek árusított. A szájceruzák és a jumbo eye voltak az első termékei, amiket csak 1,99 dollárért értékesített. A kutatásra és fejlesztésre is törekedett, mindent saját maga csinálva. Kifizette a számlákat, és új vásárlókat szerzett.

2008-ban a Nyx Cosmetics a legnagyobb válságát élte a gazdaság összeomlásával, mert az emberek többé nem tudták megfizetni a márkát. A befolyásos YouTube-videó bloggerekkel való együttműködés után Ko képes volt létrehozni egy olyan üzletet, amelyet 2014-ben 500 millió dollárért értékesítettek.

A Nyx termékek áttekintése

A Nyx Cosmetics számos termékét 4,55 dollárért értékesít, és még olcsóbbak, ha egyszerre hármat vagy négyet vásárolnak. Nem úgy, mint a profi sminkeknél, hogy maximum 3 vagy 4 terméket engedhet meg magának az ember. A termékek online és különböző üzletekben érhetők el, és a Nyx hivatalos honlapja ingyenes kiszállítást kínál a 25 dollárt meghaladó vásárlások esetén. Egy teljes sminket kaphat, ingyenes kiszállítással.

NYX Cosmetics
NYX – szemhéjpúder paletta

A smink tekintetében rengeteg lehetőség van. A Nyx kozmetikumok arc-, szem- és ajkakészítményeket árulnak, amelyek tartalmazzák a smink ecsetet, hegyezőt, szivacsot, sminkeltávolítót, foltpapírt, sminktáskát és körömlakkot. Itt van egy gyors lista a népszerű termékeikről:

 • Arc

  Választhat a bronzerek, a pirosítók, az alapozók, a korrektorok, a primer, a permetek és a kontúrpaletták közül. Az alapozó és a korrektor 12 különböző színben kaphatóak, amelyek minden bőrszínre kiterjednek.
 • Ajkak

  Nyx szájfények, rúzsok, szájceruzák, és folyékony rúzsok elérhetők
 • Szemek

  Tus található mind ceruza, mind a folyékony formában, szempillaspirál, szemöldök ceruzák, szemhéjfesték, szemöldökpor, szemöldök gél és műszempillák.

Ha jó minőségű kozmetikumokra van szüksége megfizethető áron, akkor a Nyx-et ajánljuk Önnek!

Bejegyzések ugyanabból a kategóriából:

  Nincs