Gyors Útmutató A Domain Regisztrációhoz


Domain regisztrációját

A domain regisztráció az egyik legfontosabb dolog, amelyet el kell végezni egy weboldal létrehozása során. De mi is az a domain név? Miért van szükséged egyáltalán saját domain névre?

A domain név nem más, mint a cím, ahol megtalálják az oldaladat online. A BluePlates.com egy domain név. Ez az, ahová mennek az emberek, hogy megnézzék a weboldaladat. Ennyire egyszerű.

Gyakran láthatsz reklámokat, amelyek alapján ingyenes weboldalakat készíthetsz. Ezek viszont nem használják a te saját domain nevedet. Amit kapni fogsz ehelyett, az egy teneved.pelda.hu vagy hasonlo domain nev, ami sok okból nem idális.

Domain regisztrációját

Még szerencse, hogy a saját, általad választott domain név nem atomfizika. Mi több, ez egy egyszerű és gyors folyamat, amelyet bármikor elvégezhetsz.

Válassz egy Domain Nevet

Azt gondolhatod, hogy a választott domain kiválasztása nagyon egyszerű és csak pár percbe telik. Ehhez képest fontos, hogy egyrészt rövid legyen a domain, könnyű legyen betűzni, megjegyezni és egyből megmutassa a közönségednek, hogy miről szól az oldal. A legtöbb ötleted meg fog felelni ezeknek az elvárásoknak, viszont nem fogod tudni regisztrálmi a domainedet, hiszen valaki más már megtette ezt.

Domain regisztrációját

Egy jó domain név példa a BluePlates.com. Rövid, egyszerű, reklámozható, könnyű megjegyezni és nem fognak összezavarodni, ha hallják vagy látják. Amennyiben találsz egy ilyen nevet, ami még nem foglalt, folytathatod is a domain regisztrációját.

Válassz egy Domain Regisztrálót

A regisztráló csak egy szép név a cégre, amely beregisztrálja a domain nevedet. A bonyolult technikai adatok nem annyira fontosak kezdők számára. Ami számít, az az, hogy egy megbízható és minőségi reigsztrálót válassz, aminek jó visszajelzései vannak az iparban, hogy a domain regisztrációd bökkenőmentes legyen.

Vásárold Meg a Domain Nevet

A legegyszerűbb rész a domain név megvásárlása. Minden webes host és regisztráló egyszerűvé teszi a vásárlás folyamatát, csak néhány lépésen kell továbbjutni. A legtöbbször fizethetsz hitel vagy bankkártyával. Sok cég fogad el PayPal-es fizetést is.

A domain regisztrációs folyamat rendkívül egyszerű és gyors procedúra, amint megérted a lépéseit. A legnagyobb akadály a megfelelő domain név kiválasztása lehet, amit minél hamarabb érdemes megvásárolni, hogy ne szerezze meg más előbb.

Tartsd észben, hogy sok leendő weboldal tulajdonos van, akik szintén jelenleg domain neveken gondolkoznak. Lehet, hogy pontosan ugyanazt fogják kitalálni, amit te, így nem érdemes vesztegetni az idődet. Csupán néhány dollárba fog kerülni a domain név megvásárlása, így nem szabad sokáig gondolkodni.

Olvassa el a témáról szóló cikket speciális töltő mobiltelefonokhoz.

Bejegyzések ugyanabból a kategóriából: