Hogyan díszítsük az erkélyt növényekkel


Növényládákat a régi erkélyen

Az erkélye az a hely, amely kitágítja otthona határait, és korlátok nélkül látja az eget, kényelmet és pihenést kínál. Ez az a hely, ahol szabadidejét tölti, alkot és innovatív ötleteket fejleszt. Ezért az Ön legfőbb prioritásai között kell lennie, hogy vonzóbbá és pozitívumokkal telibbé tegye. A növények a legjobb elemek, amelyekkel díszítheti erkélyét, és olyan lesz, mint egy igazi szerző festménye. Még ha nincs is elég hely az erkélyén, van néhány módszer, amellyel létrehozhat ott egy mini kertet, és fokozhatja annak szépségét. Emellett többféleképpen is megbeszéljük, hogy a növényekkel hogyan fokozhatod a kis gyülekezőhelyed varázsát egy egyszerű elemmel: az erkélycseréppel.

Mik azok a balkontartók?

Az egyszerű fém fogasok mellett, amelyekbe a vázáinkat helyezhetjük, az erkélytartók különböző álmok és méretek lehetnek. Minden egyes kombináció valójában megszavazható az Ön által az erkélyére előnyben részesített dizájn szerint. A lényeg azonban az, hogy bármilyen rendszert vagy típust is választ, az úgy készül és szerelik össze, hogy az erkélyen élők és az alatta elhaladók biztonságát garantálja.

Erkélyes növényládákat
Erkélyes növényládákat

Az erkélyes lábtörlők típusai

A tornác korlátjába lógó növényládákat szerelhet, hogy szépen nézzen ki, és például több helyet teremtsen. A tökéletes mennyiségű zöld növényzet mellett elegendő hely marad a kis erkélyen, ahol egy kerti asztalt és széket tarthat, hogy élvezze az esti teát vagy kávét, miközben szívja a friss levegőt.

Növényládákat
Az növényládákat edényfogók különböző méretűek és méretűek lehetnek

Használja az erkély padlóját dekoratív cserepek és virágtartók tárolására, és vigyen több színt a térbe. Próbálja ki a geometrikus formájú vázákat és a pasztell árnyalatokat. Ezek a cserepek éles és tiszta széleiknek köszönhetően feltűnővé válnak. A függőkosarakat balkoncseréptartóként is használhatja, amelyek remekül fognak kinézni, és nem foglalnak extra helyet a padlón.

A kúszónövények tökéletes lehetőséget kínálnak arra, hogy egyszerű erkélyfalát színes festménnyé varázsolja. A kúszónövényekhez egy tartószerkezetet kell vásárolnia, például rácsot vagy hajlított acélrudakat. A bougainvillea, a kék hajnalka és a csillagjázmin azok a kevés gondozást igénylő, gyorsan növő kúszónövények, amelyeket az emberek szívesen termesztenek kertjükben és erkélyükön. Ráadásul nem igényelnek különösebb balkoncseréptartót, hanem a váza és a szerkezet elhelyezésére elegendőek a fémházak.

Erkélyes kályhaszárító projekt ötletek

A cserepek és ültetőedények polcon való elrendezése vagy az erkély sarkában elhelyezett balkoncserép a legjobb megoldás a sok hely megteremtéséhez és annyi növény termesztéséhez, amennyit csak akar. A színes cserepekben vízszintesen elhelyezett növények egy állványon (a balkoncserép) teljesen pompásan fognak kinézni. Ráadásul ez egy árnyalatnyi zöldet is ad az erkélynek, és friss levegőt biztosít a lélegzéshez.

2 legegyszerűbb akasztó az erkélyre – Gyorsan és egyszerűen barkácsolható akasztó edény/ültetőgép

Fali ültetők és erkélytartók

Válasszon balkoncserépnek alkalmas fali növénytartókat, hogy még több zöldet adjon erkélyének. A fali növénytartók különböző formákban és méretekben kaphatók. Ezek könnyen rögzíthetők az erkély falához fémhorgok segítségével. Néhány színes virágos növényt nevelhet bennük, így színpompásabbá teszik a falakat.

A lépcsőtámasz használata tökéletes a városi emberek számára, akik nagyon kis erkélyes lakásokban élnek. Szép pihenőhely lesz a szobanövények számára, és tökéletes módja annak, hogy megmutassa őket. A növényeket a sarkokba helyezheti, a középső helyet pedig üresen hagyhatja. Esténként ide leülhetsz, és olvashatod a kedvenc könyvedet, miközben élvezheted a hűvös hangulatot. Ez egy modern típusú balkonláda.

Furcsa erkélyes lábtörlő

Szeretne egy kicsit kreatív lenni, és nagyszerű megjelenést kölcsönözni az erkélyének? Ha igen, törjön össze egy raklapot, válassza szét a raklapdeszkákat, és vasszögek segítségével rögzítse őket a falhoz. Ezután függőlegesen rögzítse a Miravila növénycserepeket a deszkákra. Így egyszerűen, anélkül, hogy helyet foglalnának, feldobják kis erkélyed megjelenését.

Csak egy kis kreativitásra van szükséged, hogy az erkélyed egy kis paradicsommá váljon! Ezek a kertépítési ötletek biztosan segíteni fognak!

Bejegyzések ugyanabból a kategóriából:

    Nincs