Hogyan válasszuk ki a legjobb e-mail tárhelyszolgáltatást


Akár hiszed, akár nem, sokan még mindig naponta használják az e-mailt. Ez csak azt mutatja, hogy bármilyen iparágba vagy piaci résbe is tartozik az Ön vállalkozása, az e-mail még mindig az együttműködés és a kommunikáció egyik legfontosabb eszköze. 

Azonban a különböző e-mail tárhelyszolgáltatók közül, amelyeket jelenleg a piacon találhat, hogyan tudja kiválasztani a legjobbat az Ön vállalkozása számára? Bár a mai e-mail hosting szolgáltatások közül néhány csak a legalapvetőbb funkciókat biztosítja, találhat olyanokat is, amelyek további eszközöket kínálnak, például naptárakat és megosztott névjegyeket a vállalat számára. 

Olvassa tovább ezt a cikket, hogy megtudja az összes alapvető jellemzőt, amelyet egy harmadik féltől származó e-mail tárhelyszolgáltatóban keresnie kell:

Fontos, hogy a tárhelyszolgáltató rendszeresen készítsen biztonsági mentéseket az archivált e-mailekről, hogy azok biztonságban legyenek, és megelőzze az esetleges adatvesztéseket.

Üzemidő és rendelkezésre állás 

Most jobban, mint valaha, vállalkozása soha nem engedheti meg magának, hogy bármilyen leállást elszenvedjen. Ne feledje, hogy ügyfelei, vásárlói, sőt alkalmazottai is elvárják és igénylik, hogy minden mindig működjön. 

Kutatások kimutatták, hogy a vállalkozások mintegy 80%-a óránként akár 20 000 dollárt is veszíthet minden egyes leállás miatt. Mondanom sem kell, hogy az ilyen leállások jelentős negatív hatással lehetnek vállalkozására, és ezt soha nem engedheti meg magának. 

Rugalmasság

A választott e-mail tárhelyszolgáltatónak az összes eszközzel való kompatibilitást és rugalmasságot is biztosítania kell. A mobil- és webes alkalmazásokkal is zökkenőmentesen szinkronizálnia kell. Nem számít, hogy milyen kicsi vagy nagy a vállalkozása, mert az e-mailjeihez, listáihoz, feladataihoz, naptáraihoz és megosztott kapcsolataihoz való azonnali hozzáférés olyan előny, amelyet soha nem vehet természetesnek. 

Mivel azonban számos kisvállalkozásnak nem mindig van szüksége minden egyes funkcióra, amelyet egy e-mail tárhelyszolgáltató kínálhat, lehetőséget kell adni nekik arra, hogy kiválaszthassák, mire van szükségük, és mire nincs. Nem minden e-mail tárhelyszolgáltató képes ilyen szintű rugalmasságot nyújtani. Emiatt elengedhetetlen, hogy minden egyes funkcióra nagy figyelmet fordítsanak, és a lehető legrészletesebb felülvizsgálatot adják róluk. 

Bejegyzések ugyanabból a kategóriából: