Laptop számítógép vásárlás hibák elkerülése minden áron 


Az alagútlátás mindig rossz hír, amikor a következő gépét vásárolja. Bár izgalmas több adatlapot összehasonlítani, soha ne válasszon ki egyetlen konkrét adatot, mint fő prioritást, és csak ezt az egyetlen tényezőt nézze. 

Bár mindig szem előtt tarthat egy alapszintű specifikációt, amely garantálja, hogy a kívánt teljesítményt kapja, nem bölcs ötlet egyetlen specifikáció megszállottja lenni, és semmi más. 

Könnyű például izgatottá válni, ha valaki néhány extra dollárt költ a RAM memória megduplázására. Az igazság azonban az, hogy a legtöbb felhasználónak valójában nincs szüksége 8 GB-nál többre, kivéve azokat, akiknek komoly szoftvereket kell használniuk a munkájukhoz. 

Nagyon csábító lehet egy alacsony árcédulával rendelkező alapmodell megvásárlása, amely 128 GB-os szilárdtest-meghajtóval vagy 4 GB RAM-mal rendelkezik.

Hasonlóképpen nem szabad a processzor sebességének, az akkumulátor élettartamának vagy a felbontásnak a megszállottja lenni. Ha szűkös a költségvetése, mint a legtöbb embernek most, meg kell tanulnia egyensúlyozni a hardverek kiválasztása között. Gondoskodjon arról, hogy olyan laptopot válasszon, amely rendelkezik a szükséges hardverrel és funkciókkal. Eközben a többi, ami a költségvetés alá esik, csak bónusznak számít. 

Laptop számítógép vásárlása “Mára”

Lehet, hogy ez régi tanácsnak hangzik, mégis a mai napig alkalmazható. Hacsak nem a legújabb és legmenőbb technológiát szeretné beszerezni, egy új laptop több évig is kitart, esetleg tovább is, ha egy másik vásárlásra kell spórolnia néhány dollárt. Ahelyett, hogy kizárólag a jelenlegi igényeihez szerezne be egy laptopot, inkább ajánlott olyat vásárolni, amelyre több évig is számíthat. 

Nagyon csábító lehet egy alacsony árcédulával rendelkező alapmodell megvásárlása, amely 128 GB-os szilárdtest-meghajtóval vagy 4 GB RAM-mal rendelkezik. Ez azonban csak korlátozza a készülék hosszú távú vonzerejét, mivel hamarabb elfogy a tárhely, és lehet, hogy több alkalmazást már nem tud jól kezelni. Valószínűleg jobb ötlet, ha egy nagyobb RAM-mal és nagyobb meghajtóval rendelkező, feljebb lépő modellt választasz. 

Bejegyzések ugyanabból a kategóriából: