Légy Természetes Aura-val


Aura Cosmetics

A természetes megjelenés a legtrendibb mostanság és az Aura Cosmetics tökéletes választás azok számára, akik természetes sminket és bőrápoló termékeket keresnek, melyek hozzáadódnak napi rutinjához.

Egy Kis Betekintés a Céghez

A márka kegyetlenségektől mentes legjobb minőségű, otthoni használatra tökéletes professzionális bőrápolási cikkek gyártását helyezi fókuszába, melyek illóolajokat, természetes gyógynövényeket és természetes összetevőket tartalmaznak, amikor csak lehetőség van rá. Ezáltal ezek a termékek még a legérzékenyebb bőrűek számára is ideális választás. A márkenév alatt szereplő termékek már számos elismerést szereztek, és a legjobb választás a professzionális kozmetikusok, nappali fürdők és arcklinikák körében.

Aura Cosmetics elpirul
Aura Cosmetics elpirul – Glorious Cheeks

Az Aura díjnyertes, igazoltan természetes USA-ban forgalmazott öregedésgátló termék, melyet otthon, arcfürdőkben, illetve értékesítéseken forgalmaznak. Online áruházunkban klasszikus smink és ásványi smink választékaink között is megtalálhatja az Önnek legmegfelelőbbet. 

A cég rengeteg izgalmas terméket és színpalettát, azonban csak nagyon kis mennyiségben tart raktáron, ezzel frissességet garantálva. Azt javasoljuk tehár, hogy érdeklődjön időben, ha egy bizonyos színű termékbnől nagyobb példányszámban szeretne vásárolni annak érdekében, hogy elegendő mennyiségű termék legyen készletünkben is, ezzel elkerülve az esetleges utólagos megrendeléseket vagy a további szállítási költségeket. 

A márka sminkjeinek színei hideg és meleg tónusokban is kaphatóak, négy szín csoportban, Évszakok néven.

Az Aura különleges, kiváló minőségű préselt és porhanyósabb ásványi porokat is tartalmaz, amelyek nem keverednek össze, valamint gluténmentes és ásványi alapú rúzsokat is tartalmaz. Manuálisan előállított olasz ásványi anyagok is vannak készleten.

A márka klasszikus sminkkészlete hagyományos arc-, szem-, ajak-, nyak-, púder és szemöldökbarnítót tartalmaz ásványi anyagokkal. 

Mindeközben ásványi sminkjeink elegáns préselt és manuálisan előállított ásványi porokat tartalmaznak a szem, az arc és a nyak számára, valamint ásványi alapú rúzsokat és porhanyósabb ásványi anyagokat. Ez a különleges összeállítás paraben, allergén, glutén és talc-mentes.

The Márka Alapelvei 

Az Aura büszke kegyetlenség-mentes bőrápoló sminkjére, mivel nem végez állatkísérleteket. A márka sosem rendelkezett automatikus újrarendelési programmal. Nem küldenek továbbá olyan termékmintákat sem, melyek az ügyfeleket automatikus újrarendelésre kényszerítenék. Az ügyfelek tehát akkor és olyan módon rendelnek újból, amikor és ahogyan szeretnének. A márka biztonságos online fizetési lehetőséget is biztosít, bankkártyát és hitelkártyát is elfogad.

Videó: Aura Browmatic szemöldökmeghatározó ceruza – Dark Brunette

Az Aura Cosmetics Linda Rocheleau tulajdonában és üzemeltetése alatt áll. Linda professzionális sminkes és színelemző, továbbá kiváló érzékenységgel rendelkezik a fanyarabb parfümök és vegyszerek tekintetében.

A cég csak öregedésgátló természetes sminkekre és bőrápoló termékekre szakosodott, így nem árulnak haj- és parfümtermékeket.

Amikor csak lehetséges, a legtermészetesebb összetevőket használják erős stabilizált illóolajakkal, természetes növényi kivonatokkal, vitaminokkal és antioxidánsokkal. Mégegyszer leírjuk, hogy a márka nem használ állatkísérleteket sem kemény tartósítószereket.Mivel egyre nagyobb a kereset a természetes sminktermékek iránt, az Aura lépést tart a nők növekvő igényeivel, akik inkább azoknak a termékeknek a használatát preferálják, melyek nem károsítják bőrüket, illetve a környezetre sem jelentenek semmiféle veszélyt.

Bejegyzések ugyanabból a kategóriából: