Megoldások az autó csomagtérfogatának növelésére


Nem ideális, ha az első univerzális tetőrudakat választja, amelyeket meglát, és felszereli őket a járművére. Sok mindent figyelembe kell venni az univerzális autó-tetőlécek megvásárlásakor és beszerelésekor. Például figyelembe kell vennie, hogy milyen típusú tetőcsomagtartó rendszer illik a járműve tetőszerkezetéhez. Ugyanilyen fontos az a súlykapacitás, amelyet az autója teteje elbír.

Az univerzális tetőrudak autókhoz és a törvények

 Sokan először is kíváncsiak arra, hogy az univerzális tetőcsomagtartó rudak autókhoz illegálisak-e. Az egyik legfontosabb kérdés, amit vásárlás előtt fel kell tennie magának, sőt, ha egy másik államba kíván utazni, akkor érdeklődnie kell a tetőcsomagtartó méretekre és a rakodásra vonatkozó törvényekről. Minden államnak egyedi szabályai vannak, amelyek be nem tartása esetén komoly bírságot fizethet.

Sok mindent figyelembe kell venni az univerzális autó-tetőlécek megvásárlásakor és beszerelésekor.

Melyik univerzális tetővasalat illik az autómhoz?

Az autókhoz való univerzális tetőrudak pontosan véve univerzálisak, de az autók tetői különböző formájúak és különleges specifikációkat igényelnek, így ha megérti, hogy mi jellemzi az Ön tetőjét, akkor kiválaszthatja az autókhoz való univerzális tetőrudakat. Szerencsére a megfontolandó támrendszerek száma nem végtelen, és a vásárlás előtt megtehetjük a szükséges megkülönböztetéseket. Lássuk őket együtt.

Csupasz tető rendszerek

Ezek olyan autótetők, amelyeken nincsenek tetőcsomagtartó rögzítésére szolgáló eszközök, például sínek, ereszcsatornák vagy rögzített rögzítési pontok. Itt rögzíthető keresztrudakat használ, vagy tetőcsomagtartó rendszert csavarozhat az autójára a tető karosszériájába fúrt lyukakkal, vagy választhatja a speciális ragasztóval ellátott univerzális autós tetőrudakat, egy univerzális, de korlátozott teherbírású rendszert.

Fixpontos rendszerek

Ezek a tetőfedő rendszerek négy gyárilag telepített fix ponttal rendelkeznek. Ezekhez a pontokhoz csatlakoznak az univerzális autós tetővasak. A sapkák vagy az időjárási kabátok gyakran eltakarják a pontokat. A tetőcsomagtartó rendszerek keresztrudakkal rendelkeznek, amelyek ezekhez a rögzített pontokhoz rögzülnek.

Bejegyzések ugyanabból a kategóriából: