Szerezzen be egy minőségi autó jégeső elleni védőburkolatot


Valószínűleg már most is a legjobb jégeső elleni védelmet nyújtja, ha gyakran parkol járművével kint, fedetlen helyen. Elvégre az utolsó dolog, amit szeretne, hogy autója nulla védelmet élvezzen, amikor jégeső csap le. Ez a hiba nem csak szörnyű, de elég költséges is lehet az Ön részéről.

Mi a legjobb dolog, amit tehet, hogy megvédje autóját a jégeső okozta károktól?

A legegyszerűbb és legkézenfekvőbb megoldás a jármű beltéri parkolása. Mivel azonban a legtöbb autótulajdonosnak nincs garázsa, és a legtöbb autó nap mint nap a szabadban parkol, a legésszerűbb megoldás az, ha a legjobb jégeső elleni védelmet keresi autója számára.

Az is ideális, ha a jégeső elleni védőburkolat legalább öt réteg anyagból áll, hogy csökkentse a könnyű jégeső okozta károkat.

Ezt nem lehet másképp megkerülni. Szükséges befektetni egy minőségi jégesőálló burkolatba, ha az Ön otthonának nincs garázsa. Különösen igaz ez, ha jégesőre hajlamos területen él. 

Mennyibe kerül a jégesőkár?

A jégeső okozta károk javítása igen költséges lehet. A jelentések szerint az autótulajdonosoknak több mint 2500 dollárt kell költeniük csak a károk kijavítására. Azt kérdezi, miért ilyen drága? A jégeső okozta károk javításakor a karosszériaműhelyek gyakran 30-45 dollárt számítanak fel a minimális horpadásokért, míg a nagyobbakért 75 dollárt. 

Szerencsésnek mondhatja magát, ha járművén csak néhány kisebb horpadás keletkezett egy jégeső után. Legtöbbször több, különböző méretű horpadásra számíthat.

Olvassa el a következő cikket: A motorkerékpár kabátok különböző kategóriái

A motoros dzsekik ikonikusak, köszönhetően a sajátos hangulatuknak és vonzerejüknek. Ha azonban azt gondolja, hogy csak egyféle motoros dzseki létezik, akkor érdemes újra elgondolkodnia.

A horpadásokon és horpadásokon kívül a jégeső tükrök és szélvédők töréséhez, valamint némi festékcsorba keletkezéséhez is vezethet. Ahogy az várható volt, mindezek gyorsan megnövelhetik a költségeket. 

Az is kellemetlen, hogy autója napokig a karosszériaműhelyben marad, feltéve, hogy járművének csak kisebb sérülései vannak. Ha autóját komolyabb ütés érte, előfordulhat, hogy 2-3 hetet kell várnia a javításra. 

Mindezeket figyelembe véve könnyen belátható, hogy a megelőzés mindig jobb, mint a gyógyítás. Fontos, hogy megtegyük a szükséges óvintézkedéseket, és itt lép be a képbe a jégeső elleni védőburkolat. 

Mi a legjobb jégeső elleni biztosítás?

Ha gyakran parkol autójával a szabadban, a felfújható védelmi rendszer hatékony megoldás, amelyet megfontolhat. Ez egy olyan egyedi fedél, amelyet könnyen felfújhat, ha közeleg a jégeső. Csak nyomja meg a gombot a távirányítóján, és máris megvédi autóját a jégesőtől. Az egyetlen hátránya, hogy drága megoldás lehet, a legtöbb embernek messze meghaladja a költségvetését. 

Ha az ár problémát jelent, választhat időjárásálló, porálló és tartós jégeső elleni védőhuzatot is autója számára, amely kiváló minőségű poliészterszövetből készül. Próbálja meg keresni a legvastagabb fedelet a kültéren parkoló autójához. 

Az is ideális, ha a jégeső elleni védőburkolat legalább öt réteg anyagból áll, hogy csökkentse a könnyű jégeső okozta károkat. Ha heves jégeső készülődik, a fedelet tornaszőnyegekkel, takarókkal vagy padlószőnyegekkel erősítheti meg, hogy csökkentse a lehetséges károkat. 

Bejegyzések ugyanabból a kategóriából: