Válassza ki a mobiltelefonjához a megfelelő töltőt


Speciális töltő mobiltelefonokhoz

A mobilkészülékhez különböző töltők elérhetőek. Meg kell azonban jegyezni, hogy van egy speciális töltő mobiltelefonokhoz. Ez az oka annak, hogy a megfelelő töltőt kell kiválasztania a lehetséges kényelmetlenségek elkerülése érdekében.

Ha töltőt vásárol a mobiltelefonjára, figyeljen néhány fontos dologra, ezek a következők:

 • Az első dolog, hogy meg kell győződnie arról, hogy a töltő kompatibilis-e a telefonjával. Vegye figyelembe, hogy a telefonos csatlakozók nincsenek szabványosítva, és sok mobileszköz más csatlakozót használ.

  Speciális töltő mobiltelefonokhoz
 • Ismerje mobilkészüléke teljesítményét és feszültségét. A feszültség az, ami húzza az energiát az eszközhöz. Ha a feszültség nagyon magas, a túlterhelési áramkörök miatt kiütheti a készülékeket. Bizonyos mobileszközökön, mint például a Kindle, amely USB-vel töltődik, a feszültség általában 5V. A laptop töltője akár 20V vagy 25V lehet. Általában a készülékén, a gyártó vagy az akkumulátor weboldalán megtalálható a feszültség.

  Speciális töltő mobiltelefonokhoz
 • Az amper az az áram, amely a készülékre kerül. Általában 1A vagy 2.7A erősségűek. Ez szabályozza, hogy mennyi áramot kell adni a tápegységről a tabletre vagy a mobiltelefonra. A tápegység teljesítménye meghaladja vagy megegyezhet a készülék szükséges teljesítményével.
 • A mobiltelefon adapterek vagy kábelek keresésekor az elsődleges szempont annak biztosítása, hogy a csatlakozó megfeleljen a mobilkészüléknek. A modern mobileszközök esetében néhány kritikus specifikáció ugyanaz. A problémák elkerülése érdekében keressen olyan adaptereket és kábeleket, amelyek az Ön mobileszközéhez tartoznak.

Egyéb tippek a mobil töltő vásárlásához

 • Győződjön meg róla, hogy a mobilkészülékhez az eredeti töltőjét használja. Oka van annak, hogy saját töltővel érkezik vásárláskor a telefon. Ez azért van, mert minden eszköz sajátos energiaigénnyel rendelkezik, és egyedülálló kapcsolata van a töltővel a megfelelő és biztonságos töltés biztosítása érdekében.


 • Ellenőrizze, hogy a mobiltelefonja különböző típusú töltőkhöz optimalizált-e. Mindenki tudja, hogy az Android felhasználók különböznek az iPhone felhasználóktól. Az eszközök is eltérőek, ezért az iPhone készülékekkel érkező töltők nem fognak működni az Android telefonokkal.
 • Ha nem tudja használni az eredeti töltőt, keresse meg azokat a termékeket, amelyek megfelelnek a gyártó tervezett specifikációinak és teljesítményének. A megalapozott feszültség használata nem csak gyorsabb töltőt biztosít, de más technológiák felismerik a szükséges feszültséget és biztonságosan táplálják a készüléket a gyártó pontos specifikációjához mérten, éppen úgy, mint a mobiltelefonhoz eredetileg mellékelt töltő. A modern telefonok többsége fali töltővel van ellátva, így minden esetben, amikor az autóban töltjük a telefont, a tartalék kábeleket használjuk. Keresse meg azokat a készülékeket, amelyek el vannak látva címkével a megfelelő áramerősség besorolásukról.

A mobiltelefon töltők nem lehetnek egyenlőek, de vegye figyelembe, hogy nagy szerepet játszanak a telefon élettartamában.

Bejegyzések ugyanabból a kategóriából: